+36 30 905 3543
physiopluskft@gmail.com

Bemutatkozás


bemutatkozó képSzabó Attila gyógytornász vagyok, az első és jelenleg is egyetlen magyar PNF oktató, a Nemzetközi PNF Szövetség (IPNFA) tagja.

Diplomás gyógytornászként számos továbbképzésen vettem részt, és teszem ezt ma is, mivel tudom, hogy a hozzám forduló pácienseknek csak akkor tudok segíteni, ha ismerem, és alkalmazni is tudom a számukra legmegfelelőbb gyógytornamódszereket, ill. szakmai ismereteim naprakészek.

A PNF módszerrel Főiskolai tanulmányaim során ismerkedtem meg, majd behatóbban 1998-ban, amikor részt vettem Marcel Grzebbelus PNF Alaptanfolyamán (PNF1+2), ill. Haladó tanfolyamán (PNF3). Képzésemet ezek után külföldön folytattam, következett a PNF4. 2002-ben lettem PNF terapeuta, Sok-sok munka után 2008-ban végre teljesült az álmom, PNF Alaptanfolyam Oktató lettem, 2013-ban pedig PNF Haladó tanfolyam Oktatói minősítést szereztem.

2009. februárjában tartottam az első önálló Alaptanfolyamomat Szöulban, Koreában. Magyarországon kívül rendszeresen tartok képzéseket Lengyelországban, de tanítottam már Koreában és Japánban is. 

Magyarországi tanfolyamaink saját vállalkozásom, a PHYSIO+ Kft. szervezésében kerülnek megrendezésre, szabadon választható elméleti továbbképzés formájában. Tanfolyamaink minősített továbbképzések, az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/211. (XI. 29.) NEFMI rendelet értelmében a továbbképzés elvégzése esetén a 9. Mozgásterápia és Fizioterápia szakmacsoportba tartozó szakdolgozók szerezhetnek pontot működési engedélyük meghosszabbításához.

Jelenleg a PNF képzésen kívül a járáskép javításának fontosságára szeretnénk felhívni a kollégák figyelmét. A Járáskép és Diagnosztika, a Hatékony Terápia Alapjai (Módszer-független megközelítésben) c. továbbképzésünkön Dr. habil. Nagy Edit docens, IBITA nemzetközi alaptanfolyam oktató és jómagam együtt tárjuk fel a járás „titkait”.

A PHYSIO+ Kft. által szervezett továbbképzésekről weboldalunk „Képzés / Aktuális képzéseink” menüjében olvashatnak.